Παριανό κρασί

Tο παριανό κρασί είναι εξαιρετικά ποιοτικό και ιδιαίτερο, συνοδεύει το κάθε σας γεύμα και δίνει το ρυθμό στα γλέντια του νησιού. Η καλλιέργεια του αμπελιού απλώνεται σήμερα σε 6.000 στρέμματα, παράγονται 3.500 τόνοι σταφύλια ετησίως από τις ποικιλίες Μανδηλαριά, Μονεμβασιά και άλλες ποικιλίες όπως: το Σαββατιανό, το Αηδάνι (άσπρο και μαύρο), τη Μαλαγουζιά, το Ροδίτη, τη Bάβτρα, το Καραμπραήμι, το Ασύρτικο, το Μαλουκάτο και το Ποταμίση. Οι μικροί αμπελώνες είναι διάσπαρτοι σε όλο το νησί, έτοιμοι να σας προσφέρουν εύγεστο τοπικό οίνο στις διακοπές σας.

Tο παριανό κρασί είναι εξαιρετικά ποιοτικό και ιδιαίτερο, συνοδεύει το κάθε σας γεύμα και δίνει το ρυθμό στα γλέντια του νησιού. Η καλλιέργεια του αμπελιού απλώνεται σήμερα σε 6.000 στρέμματα, παράγονται 3.500 τόνοι σταφύλια ετησίως από τις ποικιλίες Μανδηλαριά, Μονεμβασιά και άλλες ποικιλίες όπως: το Σαββατιανό, το Αηδάνι (άσπρο και μαύρο), τη Μαλαγουζιά, το Ροδίτη, τη Bάβτρα, το Καραμπραήμι, το Ασύρτικο, το Μαλουκάτο και το Ποταμίση. Οι μικροί αμπελώνες είναι διάσπαρτοι σε όλο το νησί, έτοιμοι να σας προσφέρουν εύγεστο τοπικό οίνο στις διακοπές σας.